Vi är ödmjukt överväldigade av responsen på vårt 50-årsjubileum och vill tacka alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för en magiskt lyckad jubileumsvecka. Vi har älskat varenda kundbesök i butiken och uppskattar era gratulationer och alla köp som gjorts.

Vi vill tacka samtliga leverantörer för att ni bidragit till vår fantastiska tävling som vi kunnat genomföra tack vare er. Extra guldstjärna till Stenströms och J Lindeberg som förgyllde vårt jubileum med att vara på plats i butiken. Tack till Café för tidningar till våra goodiebags.

Tack också till våra lokala samarbetspartners som gjort detta möjligt. Tack Daniele Stua för magiskt god mat. Tack John Andreasson för grym musik. Tack Livetec för hjälp med ljudutrustning. Tack Hektors Blommor för hjälp med blomsterarrangemangen. Tack SvenssonMolin för hjälp med annonser och bildmaterial. Tack Storköksgruppen, våra hyresgäster på andra våningen för hjälp med stort som smått. Tack till er alla som bidragit på ett eller annat sätt.

Sist men inte minst TACK för alla grattishälsningar, blommor och presenter vi fått ta emot, vi hade aldrig kunnat drömma om denna enorma respons.

Thomas, Urban, Pernilla, Elias och Åsa