Med stil och kvalitet i fokus hos oss på Tremark Herrmode
Med stil och kvalitet i fokus hos oss på Tremark Herrmode

Med stil och kvalitet i fokus.

På Tremark hittar du ett noga utvalt herrsortiment från många av de starkaste varumärkena på marknaden. Vi försöker alltid anpassa vårt utbud efter våra kunders önskemål och du kan hitta allt från kläder och skor till väskor och accessoarer. Vårt ändringsskrädderi är öppet sex dagar i veckan och bemannat med kunniga och noggranna skräddare med många års erfarenhet. Hos oss ingår alltid fria ändringar vid köp.

Vad du än köper på Tremark så gör du det med personlig service, vi finns här för dig och du är alltid välkommen. Våra säljare har unika kunskaper som gör att du hittar den stil eller den modell som passar dig bäst. Om du vill så kan du boka din personliga tid via telefon eller mail.

Vår långa erfarenhet ger dig som kund en trygghet när du handlar hos oss. Tremark Herrmode grundades redan 1970 av Bernt Lund, Göte Olsson och Arthur Johansson. Bernt Lund drev sedan verksamheten vidare ensam från 1979 till 1998 då sönerna Thomas och Urban tog över butiken. I september 2020 firar Tremark 50-årsjubileum.

Personlig service en naturlig del av oss
Stort sortiment av jeans

VISSTE DU ATT DET ALLTID INGÅR

FRIA ÄNDRINGAR

Hos oss på Tremark ingår alltid fria ändringar när du handlar i vår butik. Vi har ett eget ändringsskrädderi som är öppet sex dagar i veckan bemannat med kunniga och noggranna skräddare med många års erfarenhet. Kanske behöver vi lägga ner kavajärmen, justera midjemåttet eller ändra din skjorta för bättre passform. Med andra ord – ditt plagg kommer att sitta perfekt när du går ut ur vår butik. Det kallar vi självklar service…

* Fria ändringar gäller endast vid köp till ordinarie priser.

Vi på Tremark Herrmode hjälper dig att lägga upp din lyckor till rätt längd
Vi ser till att sy med rätt tråd när vi gör din önskade ändringar

HÖG PERSONLIG SERVICE

VI ÄR ETT ENGAGERAT TEAM

För oss på Tremark är hög personlig service ett honnörsbegrepp. Vi är ett halvdussin säljare som brinner för vår uppgift – och det är att göra dig som kund nöjd. Våra unika kunskaper gör att vi tillsammans hittar den stil eller den modell som passar dig bäst. Om du vill kan du per telefon eller mail boka en egen tid för personlig service eller så kommer du in i butiken så fixar vi det.

Gänget bakom Tremark Herrmode
Gänget bakom Tremark Herrmode